پاسخ: <<< کلوپ طرفداران پرسپولیس زلزله >>>

خليلي: زود است پرسپوليس مثل بارسلونا بازي كند
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي پس از شكست 2 بر يك برابر مقاومت سپاسي اظهار داشت: اميدوارم هر چه زودتر بدشانسي پرسپوليس را رها كرده و بتوانيم نتايجي در شان پرسپوليس بگيريم. هواداران حق دارند از اين باخت ناراحت باشند. 
خليلي افزود: موقعيتهاي زيادي براي گلزني داشتيم اما متاسفانه با بيدقتي آنها را از دست داديم. 
مهاجم تازه به ميدان بازگشته پرسپوليس با تاكيد بر اينكه هر طور شده بايد سهميه ليگ قهرمانان آسيا در سال آينده را كسب كنيم؛ گفت: اگر اين اتفاق نيفتد هيچگاه خودمان را نميبخشيم. 
خليلي در مورد تغييرات در كادر فني پرسپوليس عنوان كرد: تغييرات كادر فني طوري نيست كه با يك تغيير مثل بارسلونا بازي كنيم. ما براي هماهنگي به زمان بيشتري احتياج داريم. 
وي در مورد طلب خود از فدراسيون فوتبال تصريح كرد: 45 ميليون تومان بدهكار هستم كه تاج و كفاشيان قول دادند آن را پرداخت كنند، نميدانم چرا تا بهحال اين پول پرداخت نشده است.

سلام
یکی دو روز پیش پرسپولیس یه بازیکن جدید آورد
مهدی رجب زاده
ثبت قرارداد تا يكشنبه
رجبزاده از فردا در تمرينات پرسپوليس شركت ميكند
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي رجبزاده كه با مسئولان پرسپوليس براي حضور در اين تيم به توافق نهايي رسيده است، با تاييد اعضاي هيات مديره و كادر فني فردا رسما در تمرينات حضور پيدا خواهد كرد. 
قرارداد اين بازيكن با پرسپوليس تا پايان فصل آينده است. 
رجبزاده قرارداد خود را تا روز يكشنبه هفته آينده ثبت خواهد كرد. 
وي پيش از الظفره در تيم ذوب آهن اصفهان عضويت داشت.
-----------------
کسی میشناسه؟
اگه میشناسین یه آمار بدین ما هم بشناسیم
اصلا تو چه پستی بازی میکنه؟

نقل قول:

کسی میشناسه؟
اگه میشناسین یه آمار بدین ما هم بشناسیم
اصلا تو چه پستی بازی میکنه؟

مهاجم هست. هافبک هم بازی میکنه.
آقای گل فصل 86-85 بود که توی ذوب آهن بازی میکرد که بعدش رفت امارات
توی تیم ملی هم توی چند دوره بازی میکرد ولی این اواخر دیگه دعوت نشد.
بازیکن خوبی به نظر میومد!
سپاس :11():
====
در پاسخ به وينگادا: در استفاده از جوانان به جاي ستارههاي بيانگيزه اختيار تام داريد
کانون هواداران پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: به وينگادا گفتهايم هيچ نامي بزرگتر از پرسپوليس نيست و شما در استفاده از بازيكنان جوان و باانگيزه به جاي بازيكن نامي بيانگيزه اختيار تام داريد. 
عباس انصاريفرد پس از نشست هيات مديره اظهار كرد: 
در جلسه هيات مديره دغدغهها و پيامهاي هواداران در مورد شيوه بازي پرسپوليس را به سرمربي تيم منتقل کرديم كه وي نيز گفت "در فوتبال هيچگاه نامهاي بازي نميکنند بلکه بايد ملاك حضور بازيكنان در تركيب اصلي، آمادگي آنها باشد؛ بعضي از بازيكنان در تمرينات انگيزه لازم را ندارند و همچنين با توجه به غيبت و مصدوميت چند بازيكن كليدي، مشكلاتي را در اجراي برنامههايمان داشتيم.
انصاري فرد با بيان اينكه وينگادا براي استفاده از بازيكنان جوان به جاي بازيكنان نامي در تركيب پرسپوليس، از هيات مديره اختيار تام خواست، افزود: 
به سرمربي تيم گفتيم هيچ نامي بزرگتر از پرسپوليس نيست، پس شما در استفاده از بازيكنان جوان و آماده به جاي بازيكنان بزرگ و نامي اما بيانگيزه، اختيار تام داريد؛ همچنين ميتوانيد با اين بازيكنان برخورد كرده و يا در صورت لزوم وي را به مديريت باشگاه معرفي كنيد. 
وي گفت: در اين جلسه وينگادا را از توقعات و نگرانيهاي هواداران و اينكه پرسپوليس هميشه به عنوان يك تيم تهاجمي مطرح بوده و همه تيمها از بازي مقابل اين تيم در ورزشگاه آزادي هراس دارند، مطلع ساختيم كه وي هم ابراز اميدواري كرد با بهبودي مصدومان و آمادگي بيشتر محسن خليلي پرسپوليس تهاجمي را به همه هوادارانش نشان خواهد داد و انتظاراتشان را برآورده ميسازد.

معرفی شارجه اولین حریف سرخپوشان        
کانون هواداران پرسپولیس : تیم فوتبال شارجه اولین حریف پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیاست.
تیم فوتبال پرسپولیس با تیمهای الشارجه امارات، الشباب عربستان و الغرافه قطر در گروه دوم مسابقات لیگ قهرمانان
 آسیا حضور دارد. اولین بازی سرخپوشان روز سهشنبه بیستم اسفندماه در ورزشگاه آزادی برابر الشارجه امارات برگزار 
میگردد. در ذیل نگاهی کوتاه و اجمالی داریم به تیم شارجه اولین حریف سرخپوشان:
شارجه
نام محلی: نادی الشارقه الریاضی الثقافی (باشگاه فرهنگی ورزشی شارجه)
کشور: امارات متحده عربی 
تاریخ تأسیس: 1966
معروف به: زنبورهای سفید
ورزشگاه: الشارجه
گنجایش ورزشگاه: 20 هزار نفر
سرمربی: تونی الیویرا (پرتغال)
رتبه در فصل پیش لیگ : چهارم
رتبه فعلی لیگ: هفتم
عناوین: قهرمانی لیگ 5 بار، قهرمانی حذفی: 8 بار
بهترین حضور در آسیا: ¼ نهایی در سال 2003
بازیکنان مطرح: اندرسون باربوسا (برزیل)، کارلوس دوسیلوا (برزیل)، لوپز (برزیل)، حسین علاحسین (عراق)
بهترین گلزن: اندرسون باربوسا
بازیکنان مطرح سالهای پیش: جواد نکونام، مسعود شجاعی، رسول خطیبی
پیراهن: سفید، خارج از خانه قرمز
تاریخ بازی رفت با پرسپولیس: 20 اسفند ماه تهران 
تاریخ بازی برگشت با پرسپولیس: 16 اردیبهشت 88 شارجه

شارجه معمولاً با این ترکیب بازیمی کند:
حسن رشید (دروازهبان), احمد محمد الاجمانی, موسی محمد بلوشی, حسین علا حسین (دفاع), کاظم جواهر
, نواف مبارک, روبرتور لوپز ناسیمنتو, عبدا... محمد بنیاس, قمبر مبارک عبدلعزیز (هافبک) و خوان کارلوس دو سلیویا 
فریرا, اندرسون کارواریو باربوسا (حمله)

گزارش سايت فيفا از ۴۵ سال فعاليت پرسپوليس 

تهران IranSport.Net - سايت رسمى فدراسيون جهانى فوتبال (فيفا) در گزارشى به بررسى عملكرد باشگاه پرسپوليس در
 ۴۵ سال اخير پرداخته و از دهه ۱۹۹۰ به عنوان دوران طلايى تيم فوتبال اين باشگاه در فوتبال ايران نام برده است. در اين 
گزارش آمده است: اگر نام قرار باشد تعريفى از عملكرد و كيفيت داشته باشد، جاى تعجب ندارد كه باشگاه پرسپوليس ايران 
به عنوان يكى از موفق ترين باشگاه ها در سطح ايران و قاره آسيا شناخته شود. باشگاه پرسپوليس داراى جايگاهى ممتاز و 
موقعيت اسطوره اى در ايران بوده و براى چندين دهه يكى از قدرت هاى برتر ايران و تاثير گذار آسيا بوده است.فدراسيون 
بين المللى فوتبال، فيفا، نگاهى به عملكرد اين تيم بزرگ در طى ۴۵ سال گذشته دارد؛باشگاه پرسپوليس در سال ۱۹۶۳ تاسيس
 شد. هرچند در آن زمان قدمت و اعتبار باشگاهى مانند شاهين را كه در سال ۱۹۴۲ تاسيس شده بود نداشت اما در فاصله ۴ سال 
بعد از تولد، با سرعتى خيره كننده پله هاى پيشرفت و شهرت را طى كرد كه بخش عمده اين موفقيت به دليل استخدام بهترين 
بازيكنان فوتبال بود و همچنين تعطيلى باشگاه شاهين نيز به پرسپوليس كمك كرد كه با شتاب بيشترى رشد كند به طوريكه تقريبا 
تمام بازيكنان شاهين به اين تيم تهرانى پيوستند. تيم فوتبال پرسپوليس با حضور ستارگان نامى خود خيلى زود مطرح شد و در 
مسابقات ۴۴ تيمى ۱۹۶۸ يكى از مدعيان قهرمانى بود. اين دوره مسابقات سرآغاز دوران تازه اى بود كه موجب شد پرسپوليس از 
آن به بعد هميشه جزو مدعيان قهرمانى بود. پرسپوليس اولين قهرمانى محلى (ليگ منطقه اى ايران) خود را در سال ۱۹۷۱ با ركورد
 ۱۴ بازى بدون باخت، ۱۳ برد يك مساوى، كسب كرده، و پس از گذشت تنها ۲سال در سطح ملى نيز سرخپوشان توانستند اولين 
قهرمانى خود در ليگ را (جام تخت جمشيد) در سال ۱۹۷۳ به دست آوردند.پس از اين تاريخ، تيم فوتبال پرسپوليس ديگر هيچ عقبگردى
 نداشته به طورى كه موفق به كسب ۷ قهرمانى ديگر در ليگ و ۳ عنوان قهرمانى در جام حذفى شده است.در فهرست بلند بالاى 
بازيكنان مشهورى كه پيراهن پرسپوليس را برتن كرده اند، على پروين با حضور در يك بازه زمانى ۱۸ ساله به عنوان بازيكن - مربى بوده،
 يكى از بزرگترين هاست. هافبك تاثير گذار و بزرگ سرخپوشان بعد از كسب موفقيت هاى فراوانى مانند دو قهرمانى در ليگ برتر و يك
 قهرمانى در جام حذفى به يك اسطوره تمام عيار در ايران تبديل شد. پروين همچنين در تيم ملى ايران نيز حضور ثابت و كليدى داشت
 و در دو قهرمانى آسيايى در سالهاى ۱۹۷۲و ۱۹۷۶و صعود تاريخى به جام جهانى ۱۹۷۸ آرژانتين نقش تاثيرگذارى داشت.دهه ۱۹۹۰
دوران طلايى پرسپوليس بود، اين تيم با حضورستاره هاى جديدى مانند على دايى،سرمربى كنونى تيم ملى ايران،مهدى مهدوى كيا 
و كريم باقرى موفق شد ۴ عنوان قهرمانى در طى ۵ فصل (۱۹۹۵-۲۰۰۰) را كسب كند. پرسپوليس با وجود كارنامه درخشان و بى نظير
 موفقيت هاى خود در ايران، در سطح آسيا فقط يك بار در سال ۱۹۹۱به قهرمانى دست يافته است و آن وقتى بود كه سرخپوشان با
 برترى در مصاف با المحرق بحرين به كسب اين عنوان نائل شدند و از زمانى كه شيوه برگزارى مسابقات جام قهرمانان باشگاههاى
 آسيا عوض شده، پرسپوليس موفق به صعود از مرحله گروهى نشده است.حال رقابتهاى جام قهرمانان در سال ۲۰۰۹ از راه رسيده
 و پرسپوليس كه به عنوان قهرمان ليگ برتر ايران به اين مسابقات صعود كرده، با الغرافه قطر، شارجه امارات و الشباب عربستان
 هم گروه است. تيم فوتبال پرسپوليس با هدايت سرمربى جديدپرتغالى خود نلو وينگادا و كاپيتانى هافبك بزرگ و مشهور سابق
 بايرن مونيخ على كريمى به نظر مى رسد حريف سرسختى براى ساير تيمهاست. 
افتخارات: 
قهرمانى در ليگ ايران با عناوين مختلف (۸ بار): در سال هاى ۲۰۰۸ ۲۰۰۱، ۲۰۰۱، ۲۰۰۰، ۱۹۹۹ ۱۹۹۷، ۱۹۹۶، ۱۹۷۶، و ۱۹۷۴
قهرمانى در جام حذفى (۳ بار): در سال هاى ۱۹۹۱ ۱۹۸۷، و ۱۹۹۹ 
قهرمانى در جام قهرمانى باشگاه هاى تهران (۶ بار): در سال هاى ۱۹۸۸ ۱۹۸۷، ۱۹۸۶، ۱۹۸۴، ۱۹۸۲و ۱۹۸۹ 
قهرمانى در جام حذفى تهران (۳ بار): در سال هاى ،۱۹۷۲ ۱۹۸۲ و ۱۹۸۷
قهرمانى در جام برندگان جام آسيا (يك بار): در سال ۱۹۹۱ 
بازيكنان بزرگ تيم: 
حميد جاسميان (۱۹۶۷- ۱۹۷۰)، بيوك وطنخواه (۱۹۶۷- ۱۹۷۴)، همايون بهزادى (۱۹۶۷- ۱۹۷۴)، جعفر كاشانى (۱۹۶۷- ۱۹۷۴)،
 ابراهيم آشتيانى (۱۹۶۷ - ۱۹۷۶)، على پروين (۱۹۷۰ ۱۹۸۸)، محمد پنجعلى (۱۹۷۶ ۱۹۷۴)، فرشاد پيوس (۱۹۸۵ - ۱۹۸۸)، 
مجتبى محرمى (۱۹۸۸- ۱۹۷۷)، احمدرضا عابدزاده (۱۹۹۴ - ۲۰۰۰) افشين پيروانى (۱۹۹۳ -۲۰۰۴)، على دايى (۱۹۹۳- ۱۹۹۶ 
و ۲۰۰۳ - ۲۰۰۴)، كريم باقرى (۱۹۹۶ - ۱۹۹۷- و ۲۰۰۲ )
سرمربيان شاخص: 
نلو وينگادا، على پروين، وينكو بگوويچ، راينر سوبل، آرى هان، مصطفى دنيزلى.

پیروانی: امیدوارم 100 هزار تماشاگر از پرسپولیس حمایت کنند        
کانون هواداران پرسپولیس : مربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: همیشه اولین بازی ها در هر تورنمتی سخت ترین 
بازی است به همین دلیل فکر می کنم الشارجه یکی از سخت ترین حریفانمان خواهد بود.
افشین پیروانی در گفت وگویی عنوان کرد: شناخت نسبتا مناسبی از تیم الشارجه امارات داریم و میدانیم که چه گونه باید 
با این تیم بازی کنیم. الشارجه بازیکنان خوبی دارد و یکی از تیم های قدرتمند اماراتی محسوب می شود که البته برای 
حضور در این بازی ها نیز برنامه ریزی مناسبی انجام داده است.
وی ادامه داد: بازیکنان پرسپولیس از نظر روحی روانی در شرایط بسیار خوبی قرار دارندو برای این که اولین بازی را با 
پیروزی آغاز کنند آماده هستند.
پیروانی خاطرنشان کرد: خوشبختانه مصدومان ما نیز برای این بازی آماده شده اند و این موضوع ما را به انجام یک بازی 
خوب امیدوار می کند. امیدوارم تماشاگران در این دیدار ما را تنها نگذارند و روز سه شنبه 100 تماشاگر از پرسپولیس 
حمایت کنند.

احمدرضا عابدزاده در گفت وگو با ایپنا:
تجربیات خوبی از آسیا دارم / به عنوان تیم اول صعود می کنیم
مربی گلرهای تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: من تجربیات خوبی از لیگ قهرمانان آسیا دارم و این تجربه را به بازیکنان تیم نیز 
انتقال داده ام.
احمدرضا عابدزاده در گفت وگو با خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا) عنوان کرد: پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا انگیزه های بسیار
 زیادی دارد و می خواهیم عنوان قهرمانی را به دست بیاوریم. اعتقاد دارم پرسپولیس به عنوان تیم اول از گروه صعود خواهیم 
کرد و در این گروه هیچ تیمی نمی تواند برای ما مشکل ایجاد کند.
وی ادامه داد: الشارجه تیم قدرتمندی است ولی ما از آنها شناخت کافی داریم و می دانیم الشارجه چگونه بازی خواهد کرد.
 برای این که در آزادی الشارجه را شکس دهیم کاملا آماده ایم و امیدوارم که تماشاگران پرسپولیس نیز ورزشگاه آزادی را پر کنند.
عابدزاده خاطرنشان کرد: گلرهای تیم نیز از هر نظر در آمادگی کامل به سر می برند و برای این که دروازه تیم را بسته نگاه دارند
 به میدان خواهند رفت.

زرینه: تمامی بازیکنان را برای دیدار با الشارجه دراختیار داریم        
کانون هواداران پرسپولیس : پزشک تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: تمامی بازیکنان مصدوم تیم بهبود یافته اند و 
برای دیدار مقابل الشارجه مشکل خاصی نخواهیم داشت.
دکتر زرینه عنوان کرد: خوشبختانه تمام بازیکنان مصدوم آماده شده اند و به بازی با الشارجه میرسند. علی کریمی 
که در چند دیدار گذشته به دلیل در شدید از ناحیه کمر نتوانست برای تیم به میدان بروود هم اکنون به طور کامل
 مصدومیتش برطرف شده و می تواند دردیدار مقابل الشارجه به میدان برود.
وی ادامه داد: محسن خلیلی هم روزگذشته (شنبه) در ناحیه کمر احساس درد میکرد یک روز به استراحت پرداخت 
و از امروز مجدداً در تمرینات شرکت خواهد کرد.
زرینه خاطرنشان کرد: میثاق معمارزاده نیز تقریباً از یک هفته گذشته تمرینات خود را با تیم شروع کرده و نشان داده که
 از نظر بدنی فرن تقریباً خوبی دارد، اما در حال حاضر شرایط بازی کردن ندارد و باید به او فرصت بدهیم تا به وطور کامل
 آماده بازی کردن شود.

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي كسب 3 امتياز از زمين و هوا به دروازه تيم الشارجه حمله خواهيم كرد.

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]

نلو وينگادا تصريح كرد: ديدار مهمي پيش رو داريم. بازي با الشارجه اولين گام ما براي حضور در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا است و بايد با دست پر از ميدان خارج شويم. 
وي ادامه داد: شناخت كاملي از الشارجه دارم. ميدانم كه آنها تمام تلاش خود را انجام مي دهند تا با حداقل امتياز ورزشگاه آزادي را ترك كنند. ما نبايد اجازه دهيم خواسته آنها محقق شود. 
وينگادا تاكيد كرد: حساب خاصي روي 3 امتياز اين بازي خانگي باز كردهايم. به همين دليل با چهره هجومي گام به ميدان ميگذاريم تا مقابل حريف به پيروزي برسيم. 
سرمربي پرسپوليس يادآور شد: هواداران حق دارند به خاطر نمايش ما مقابل مقاومت سپاسي ناراحت باشند. قصد داريم با پيروزي برابر الشارجه و موفقيت در ديدارهاي آينده آنها را خوشحال كنيم. 
وينگادا درباره اين موضوع كه آيا ميخواهد سيستم پرسپوليس را تغيير دهد خاطرنشان كرد: من از روز اول سيستم كاري ام را به تمام بازيكنان اعلام كردم. اينكه ميگويند از بازيكنان خواستهام اگر نميتوانند با سيستم من كنار بيايند از تيم بيرون بروند يا اينكه ميگويند بازيكنان از من درخواست تغيير سيستم كردهاند صحت ندارد. 
اين مربي پرتغالي درباره استفاده از بازيكنان جوان تاكيد كرد: وظيفه من اين است كه 11 نفر از بهترين بازيكنان را داخل زمين بفرستم. آنها بايد تلفيقي از جوانان و با تجربهها باشند. من بين بازيكنان فرق نميگذارم و هر بازيكني كه در تمرين آمادهتر باشد به زمين ميرود. 
وي تصريح كرد: از هواداران پرسپوليس ميخواهم با حضور در ورزشگاه آزادي تيمشان را حمايت كنند. با حضور آنها پيروزي برابر الشارجه راحتتر به دست خواهد آمد. 
.

قلعه نويي:
 							براي پرسپوليس در آسيا آرزوي موفقيت مي كنم
 							خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: براي تيم پرسپوليس در ليگ قهرمانان آرزوي موفقيت مي كنم. 

به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي مصاحبه اي با پايگاه خبري باشگاه استقلال انجام داده كه متن آن را در زير مي خوانيد: 
*شرايط سفر چگونه بود؟ 
در مجموع مناسب بود. جا دارد از مديريت باشگاه تشكر كنم كه امكان پرواز چارتر اختصاصي را فراهم كردند. من فكر مي كنم استقلال سال ها بود كه اينقدر در آرامش به يك سفر خارجي نيامده بود. 
البته بچه ها يك مقدار در فرودگاه مهرآباد خسته شدند. چون ما بعد از تمرين ديروز به فرودگاه رفتيم و تا ساعت 9:30 شب كه پرواز انجام شد بچه ها منتظر بودند اما در مجموع پرواز خوبي بود و سالم و سلامت به جده رسيديم. 
*گويا صدور ويزا در فرودگاه جده نزديك به 2 ساعت طول كشيد؟ 
بله، حدود 2 ساعت معطل شديم اما قابل پيش بيني بود و از قبل به ما گفته بودند كه در فرودگاه جده ويزاها به صورت نهايي تحويل اعضاي تيم مي شود. 
*در خبرها آمده بود كه بازيكنان استقلال از اسكان تيم در هتل هيلتون خيلي راضي هستند؟ 
انصافاً هتل فوق العاده زيبا و مجهزي است. واقعاً هر چقدر از اين هتل تعريف كنم كم گفتم. من فكر مي كنم اين يكي از بهترين هتل هاي هيلتون در دنياست. امروز پيش از ناهار هم از تجهيزات مختلف هتل ديدن كرديم و بايد به اين موضوع اشاره كنم كه تا اينجاي كار ميزباني باشگاه الاتحاد از ما خيلي خوب و ايده آل بوده است. 
*وضعيت تمرينات به چه نحوي خواهد بود؟ 
ما امشب در ورزشگاه فيصل بن فهد تمرين مي كنيم و فردا شب هم در ورزشگاه اصلي حدود يك ساعت تمرين مي كنيم. البته تمرينات اصلي را در تهران انجام داديم و در اينجا فقط تمرينات هماهنگي با محيط را انجام مي دهيم. 
*برخورد مردم شهر جده با شما چگونه است؟ 
از همان اول كه وارد فرودگاه شديم كري خواني را آغاز كردند. از واكنش مردم جده نسبت به تيم استقلال كه بسيار هم محترمانه است مي توان فهميد كه اين مسابقه براي مردم عربستان و شهر جده خيلي مهم است. در نقاط مختلف شهر تبليغ اين مسابقه را انجام دادند و دوستان ما در سفارت ايران پيش بيني مي كنند كه ظرفيت ورزشگاه در شب مسابقه تكميل خواهد شد. به طور كلي مردم عربستان فوتبال را دوست دارند و در گذشته هم اين موضوع را نشان دادند. 
*احساس شما با توجه به حضور درشهر جده نسبت به بازي چهارشنبه شب چگونه است؟ 
اتفاقاً من وارد جده كه شدم بيشتر به اين مسابقه اميدوارم. البته مسابقه خيلي سختي است. الاتحاد طرفداران بي شماري دارد اما مطمئن باشيد استقلال حرف هاي زيادي در اين مسابقه براي گفتن دارد. 
*آخرين خاطره شما در جام باشگاه هاي آسيا چه بود؟ 
مربوط به دوره اي مي شود كه سرمربي استقلال رولند كخ بود. من هم به عنوان مربي به امارات آمده بودم. يادم هست هم آقاي وينگادا حضور داشتند و هم ميلان ماچالا كه يكي از بهترين مربياني بود كه در چند سال اخير در منطقه خاورميانه حضور داشته است. 
*درباره تركيب مسابقه و بازيكنان هم صحبت مي كنيد؟ 
اجازه بدهيد به زمان مسابقه كه نزديك تر شديم درباره اين مسائل صحبت كنيم. 
*حرف آخر؟ 
من فقط دلم مي خواهد به غلامرضا محمدي يك خسته نباشيد بگويم و تأكيد كنم كه با مقام نايب قهرماني و شكست خوردن در فينال جام جهاني هيچ چيز از ارزش كار اين سرمربي ارزنده تيم ملي كشتي آزاد كم نمي كند. به ياد داشته باشيم كه ما در المپيك و در رقابت هاي جهاني گذشته اصلاً در شان كشتي ايران ظاهر نشديم اما اين بار با هدايت يك مربي شجاع و با دانش موفق بوديم. 
اميدوارم غلامرضا به مانند گذشته به تلاش خودش ادامه دهد. زندگي ورزشي يعني همين. براي تيم هاي صبا، سپاهان و به خصوص پرسپوليس هم آرزوي موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا را دارم.
===================
ما هم هم واسه استقلال و هم پرسپولیس و هم صبا آرزوی موفقیت میکنیم !!! :1. (40):